Gastenboek van Maartje

Beste lezers,

ik hoor graag van jullie terug, hoe mijn verhalen ervaren worden. Wil je het met me delen..? Laat een bericht achter!

Liefs, Maartje

Website 26. dec, 2019

Tagay.Haile

Is maith liom do shuíomh gréasáin

Website 26. dec, 2019

Kay.Elliott

Go raibh maith agat as suíomh gréasáin chomh maith sin a roinnt

Website 9. okt, 2018

Monika Bürger

Nice blog Thanks For This Good Article

Website 6. okt, 2018

Janice A. Kline

best wishes.

Website 22. jun, 2018

Victoria

Zodra je je realiseert dat je een passie hebt geïdentificeerd, investeer je in jezelf. Zoek uit wat je moet weten, welke ervaring en expertise je moet ontwikkelen om de dingen te doen die je in je hart voelt en waarvan je zult genieten en die je zowel
mentaal als economisch zullen ondersteunen.

Website 27. apr, 2018

Edelie

We zijn allemaal mooi behalve in de ogen van een onzekere.

15. nov, 2017

Ronny Mulder

Ik had al het idee om de Cingle te fietsen maar na het lezen van jouw blog weet ik het nu zeker ! in 2018 ga ik het doen. ( 2x eerder de Ventoux opgefietst )

Website 29. jul, 2017

Bonnyin

Bedankt voor uw geweldige werk en nuttige informatie op uw site!

Website 19. jul, 2017

case study writing services

I just got to this amazing site not long ago. I was actually captured with the piece of resources you have got here. Big thumbs up for making such wonderful blog page!

Website 8. mrt, 2017

simple

Recently fell in love with the wedding dress, looking for a long time finally found a great wedding website, really very good, price and quality is very good.

Website 6. dec, 2016

Sunny

Thank you for sharing.

23. okt, 2016

Carla

Beste Maartje

Wat een ontzettend mooi en ontroerend blog. Je ervaringen m.b.t. schildklierkanker zijn zo herkenbaar voor me. Ik zit zelf nu in de fase dat de medicatie wordt ingesteld. Als ik lees dat je weer sport geeft me dat hoop voor over een tijdje. Dank je wel lieve
Maartje en alle goeds voor jou en je gezin.

23. sep, 2016

Sylvie Stephens-Verhaaren

Te herkenbaar. Ik kan niet meer alleen lopen, dus altijd een looprek. En ook een scootmobiel moeten aanschaffen. Hulp met veel. Ook ik was een zeer gezonde vrouw, die rende, alles voor mijn kinderen kon zijn en gelukkig was.

Website 25. aug, 2016

cindylewis

everything will be ok.

Website 25. aug, 2016

Moore

best wishes.

19. aug, 2016

RenéHallo Maartje,Een herkenbaar verhaal! Als trotse drager (ahum) van het stempeltje SPMS heb ik dat punt van rock bottom een paar keer van dichtbij mogen aanschouwen. Maar het went. Echt, heus!

Nu heb ik de diagnose MS ook niet zo lang op zak dat ik me zonder schaamte een ervaringsdeskundige durf te noemen, maar in al mijn arrogantie kan ik wel zeggen dat ik er iéts van weet. En geloof me, het wordt beter.

Troost je met de gedachte dat dit niet de laatste encounter met je neuroloog was. Je gaat de dames en heren geneeskundigen nog vaak zien en de boodschap zal niet altijd even rooskleurig zijn.


Rock bottom is hard nodig. Snuffel eraan, wentel je erin, neem er een hapje van, spuug het weer uit en pak de draad weer op.

Geen gepreek van mij over dat je geen keuze hebt, dat je zo veel hebt om voor te strijden... Bla bla bla. Dat labeltje MS is gewoon klote en daar moet je doorheen. Maar je kómt er doorheen.
Sterkte.27. sep, 2015

Willemijn

Hallo Maartje. Ik heb een paar blogs gelezen en vind dat je vaak pech hebt gehad (punctie in halsslagader bv) en ook slecht bent behandeld voor en na verwijdering schildklier. Ik vind dat je er positief bij blijft. Compliment. Ik ga meer van je lezen.
Dit was de eerste keer. Groet willemijn

Website 3. sep, 2015

Else Marz

Wat een prachtig, bitterzoet verhaal Maartje. Je hebt talent. En wat fijn dat je zo mooi kan schrijven. Het kan als een genezend middel zijn voor je. Blijf schrijven over van alles en laat ons meedelen/meeleven. En nog dit: je hebt hier niet om gevraagd
en is je overkomen. Begrijp dat je je schuldig voelt, ik zit ook in een soortgelijk probleem, maar dat betreft mijn dochter met een genetische ziekte, dus ik weet goed hoe het voelt.

Ik was heel ontroerd. Liefs van Else Marz